Contact

Chaos Carbon Bikes is een van de eerste high-end custom bicycle shops. We specializeren in carbon fiber road, mountain and cyclocross fietsen van Orbea, Merida, Giant, Bianchi, Achille, Chaos,... We bieden de volledige productlijn aan van merken zoals Richey, PRO, ZTR, Shimano, Campagnolo, Gipiemme, DT-Swiss, 9th wave....

 

Maar dat is niet alles. Niet alleen zijn we een full-service mechanische werkplaats, maar Chaos-carbon is een van de weinige werkplaatsen met de know-how om beschadigde carbon frames en wielen te herstellen. We kunnen zelfs herschilderen en opnieuw overstickeren over het beschadigde gebied, zodat je frame er zo goed als nieuw uitziet en rijdt!
Wij zijn ook gespecialiseerd in custom bike fitting om ervoor te zorgen dat uw fiets optimaal bij je past.

Eigenaar Gino Vervecken heeft bijna twee decennia ervaring in de fietsindustrie. Hij is ook een bekende naam in de Belgische markt (veel Belgische profs komen om hem persoonlijk) met zijn reputatie om ongeëvenaarde custom bikes te creëren , die iedereen het hoofd doet draaien op fietspaden in Vlaanderen en daarbuiten.

 

CHAOS CARBON

Kaaistraat 12 Unit 20

3945 Kwaadmechelen (Ham)
T : 0032 (0) 13 29 64 47
M : 0032 (0) 499 26 06 18
info@chaos-carbon.com

 

maandag op afspraak
dinsdag 13-18
woensdag 9-13
donderdag op afspraak
vrijdag 13-18
zaterdag 9-14  daarna op afspraak
zondag gesloten

 

Wij zijn elke werkdag bereikbaar via mail en telefoon. U kunt dan ook altijd een afspraak maken voor persoonlijk advies, herstellingen of aankoop. 

Contact formulier